Jogi információk - CSGYK

Tartalomhoz ugrás
Jogi információk

A Család- és Gyermekjóléti Központ weboldal tartalmának szerzői joga az Család- és Gyermekjóléti Központot illeti meg.
Kivételt képeznek azok a honlapon megjelenő írásos anyagok, amelyek  szerzőjeként más forrás kerül feltüntetésre, illetve a szerzői joggal  kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben a megjelölt  közlésnek megfelelően kell eljárni.

Linkek elhelyezése

A Család- és Gyermekjóléti Központ nevében köszönettel vesszük, ha a  Látogatók egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben  nem kell engedélyt kérni, elég, ha a rámutató linket elhelyező Látogató a  működtetőt értesíti. A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak
megszüntetését kezdeményezzük!

Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme  (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli  engedéllyel használható fel.
Nem kell engedély a honlap tartalmának idézéséhez, azonban meg kell  felelnie a hatályos jogszabályokban előírtaknak (1986. évi II. tv., a  Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957.  évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények  megfelelő paragrafusainak). Idézés esetén forrás megjelöléssel kérünk  rámutatni (link elhelyezése) a weblap megfelelő oldalára.

A Család- és Gyermekjóléti Központ engedélye nélkül az oldalak bármely  alkotóeleme online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel,  sajtóban való megjelentetés céljából tilos.

Képek felhasználása

A Család- és Gyermekjóléti Központ weboldalán elhelyezett, az intézmény  programjain készült fotókon szereplő személyek írásban járultak hozzá a  képek közléséhez.
A Család- és Gyermekjóléti Központ weboldalon elhelyezett fotók szerzői  jogvédelelmi oltalom alatt állnak. A honlapon található fotókat  lementeni, kereskedelmi vagy egyéb másodközlési célra felhasználni  TILOS.

Egyéb intelmek

Tilos a weboldal tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem  változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő  célra.
A weboldalon nem helyezhető el semmilyen, az üzleti szférához kapcsolódó  hirdetés. Kizárólag a köz- és a nonprofit szférát érintő, a köz- és  nonprofit szférára vonatkozó információkkal foglalkozik.
A Család- és Gyermekjóléti Központ mindent megtesz azért, hogy a  portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de  semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk  használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Adatok kezelése
A weboldal használatához a Látogatónak nem szükséges személyes adatot megadnia.
A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer  típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
A Család- és Gyermekjóléti Központ a Látogatókra vonatkozó valamennyi  adatot és tényt bizalmasan kezeli, azokat kizárólag szolgáltatásai  fejlesztéséhez, saját kutatáshoz, statisztika készítéséhez használja  fel.
A session ID-k a honlap elhagyásakor automatikusan törlődnek.

A Család- és Gyermekjóléti Központ nem vállal felelősséget a honlapról  már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis  archiválásra került korábbi oldalakért. Ezek eltávolításáról a  keresőoldal működtetőjének kell gondoskodnia.

Az adatvédelmi nyilatkozat kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú  (személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról  szóló), ill. az 1998. évi VI. számú (az egyének védelméről a személyes  adatok gépi feldolgozása során) törvényeket vettük figyelembe.
Minden jog fenntartva © : Család- és Gyermekjóléti Központ Keszthely • Jogi információk
Vissza a tartalomhoz